de Reestlandhoeve

 • lease

  1- jarig wijnstokken leasecertificaat

  Met het wijnstokken leasen op de Reestlandhoeve wordt u zelf wijnboer(in). U beleeft het avontuur van het leven als wijnboer(in) en geniet van uw eigen Nederlandse kwaliteitswijnen. Met een wijnstokkenleasecertificaat bent u voor een periode van één jaar bezitter van 10 wijnstokken of een veelvoud hiervan (neem dan even contact met ons op voor een leasecertificaat op maat). U ontvangt per 10 wijnstokken 12 flessen wijn naar keuze van de nieuwe oogst. Het wijnstokken leasen biedt diverse voordelen. Het is mogelijk om de wijnen af te nemen met een eigen etiket. Hiermee hebt u een eigen wijn om uw relaties mee te verrassen. Daarnaast ontvangt u met het wijnstokken leasen een uitnodiging voor de voorjaarsproeverij en het wijnfeest in het najaar. U kunt uw vrienden, kennissen maar ook werkrelaties met korting uitnodigen voor een rondleiding, een proeverij, een zakenlunch, een feestelijk buffet en dergelijke. Lijkt het u leuk om een handje mee te helpen in de wijngaard, bijvoorbeeld tijdens de druivenpluk, dan bent u van harte welkom. Uiteraard houden wij u middels een nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rond Wijngoed De Reestlandhoeve. Alle voordelen
  • Per jaar ontvangt u (per 10 wijnstokken) 12 flessen wijn naar keuze.
  • Korting van 10% op alle wijnaankopen.
  • Uitnodiging voor de Voorjaarsproeverij in mei / juni en het Wijnfeest  in het najaar.
  • Korting van 5% op alle evenementen georganiseerd bij de Reestlandhoeve.
  • Regelmatig zijn er aanbiedingen speciaal voor de wijnstokken leasecertificaathouders en worden er speciale activiteiten georganiseerd voor de leasecertificaathouders.
  • Leuke aanbiedingen in samenwerking met verschillende partners waarmee u uw bezoek aan de Reestlandhoeve kunt combineren met een overnachting in de regio. Een heerlijk moment om eens even lekker bij te komen van alle hectiek.
  • Er komt een certificaat in de wijngaard te hangen met uw naam tenzij u aangeeft hier geen prijs op te stellen. U kunt uw eigen naam op het certificaat vermelden maar dit kan ook uw bedrijfsnaam zijn.
  Het wijnstokken leasen is een belangrijk product van de Reestlandhoeve. Het werkt mee aan een solide basis in de afzet van de Reestlander wijnen en daarmee aan een evenwichtige basis voor het Wijngoed en de Zorghoeve. Een Zorghoeve die plaats biedt aan mensen met diverse beperkingen, die veel begeleiding vragen maar allemaal op hun eigen manier meedraaien binnen de Reestlandhoeve. Soms is er sprake van een geringe arbeidsproductiviteit. Veelal gaat het om het gevoel om er bij te horen en er toe doen. Het gevoel om ondanks alle beperkingen toch bij te dragen aan een topproduct als Reestlander wijnen. Het wijnstokken leasen is niet alleen een leuke investering voor uzelf, maar ook leuk als cadeau! Let op: Geeft u het wijnstokken leasecertificaat cadeau vul dan de gegevens in van de toekomstige wijnboer(in)! Bij afhandeling in de shop kunt u uw factuurgegevens invullen.
  €136.36
 • Sale!
  rose

  Reestlander Rosé 2014

  ,
  Een verfrissende, licht kruidige, droge rosé gemaakt van het druivenras Regent. In de smaak bessen, kers en meloen. Heerlijk verfrissend als aperitief, op een zomers terras maar ook bij de bbq salades, zachte geitenkazen en licht gekruide vleesgerechten zoals kip, varkenswang of een rosé gebakken rund. Serveren tussen de 8 - 10 graden. Alc. 12,5% AWC 2015 Zilveren medaille
  €10.33 €7.81
 • Sale!
  Wit

  Reestlander Wit 2014

  ,
  Een frisse, zachte, droge witte wijn gemaakt van de druivenrassen, Johanniter en Solaris. Een uitbundige geur van zomers fruit en bloemenweide. In de smaak citrus, kruisbes met een vleugje abrikoos en ananas. Een klein bittertje in de afdronk. Heerlijk bij asperges, visgerechten en schaal- en schelpdieren, maar ook lekker als aperitief of op een zomers terras. Serveren tussen de 8-10 graden. Alc. 12,5% De Reestlander Wit heeft vanaf 2008 en alle opvolgende jaren diverse medailles gewonnen in binnen en buitenland. AWC 2015 Seal of approval
  €10.33 €7.81
 • Sale!
  Royal

  Reestlander Royal 2013

  , ,
  Een frisse, licht zoete mousserende roséwijn (vin mousseux) gemaakt van de Muscat Bleu. Een uitbundig geurend muskaat bouquet. In de smaak aardbeien, frambozen en meloen. Heerlijk voor op het terras voor de mensen die houden van een zoetere wijn. Ook lekker bij een fris en fruitig dessert en blauwschimmelkaas. 8% alc. Restsuiker 45 gr restzuur 8,2 gr Een gouden medaille tijdens het AWC 2014
  €10.33 €6.57

Reestlander wijn, daar zit muziek in…

Wijngoed de Reestlandhoeve

Reestlander wijnen, Nederlandse wijn op de grens van Overijssel en Drenthe, is een sterke loot binnen wijnbouw Nederland. Het wijngoed van John & Wilma Huisman staat bekend om zijn goede Nederlandse wijn. We streven er naar om Nederlandse biologische wijnen te maken. De druiven worden zoveel mogelijk biologisch en bio-dynamisch geteeld en daar waar nodig zoveel mogelijk met homeopathie behandeld. De Reestlander wijnen hebben al diverse prijzen gewonnen in binnen- en buitenland.

Lees meer

Daar zit muziek in…

Tijdens het zomerseizoen hoor je klassieke muziek in de wijngaard. Muziek wat een bewezen gunstig effect heeft op de gezondheid van de wijnstokken. Erg belangrijk aangezien op de Reestlandhoeve zoveel mogelijk biologisch en bio-dynamisch geteeld wordt. Daar waar nodig worden de wijnstokken nog met homeopathie behandeld.
Uiteraard heeft het ook voor u als bezoeker een ontspannend en helend effect als u door de wijngaard loopt en de zachte muziekklanken hoort.
Het maken en samenstellen van de wijnen is als het componeren van een muziekstuk. Proef en ervaar de verschillende smaken.
En als u straks de Reestlander wijnen proeft luister dan eens goed, wellicht hoort u de muziek nog.

Wijnproeven & wijn arrangementen

Als we het over Nederland hebben denkt u waarschijnlijk niet meteen aan wijntoerisme. Wijngoed de Reestlandhoeve is met zijn wijntoerisme in Nederland echter een prima start- en eindpunt van een bijzondere wijnbelevenis in het Reestdal. U bent van harte welkom als individuele bezoeker om even een kijkje te nemen, te proeven en flessen wijn te kopen. Maar we hebben ook diverse groepsarrangementen. Groepen vanaf 10 personen kunnen buiten de openingstijden een afspraak maken.

Lees meer
  Wijnkelder Reestlandhoeve

  Wijnkelder opruiming

  De nieuwe wijnen zitten bijna in de fles, maar om de nieuwe wijnen op te slaan in onze wijnkelder maken we graag even wat extra ruimte. Daarom hebben wij de volgende wijnen in de aanbieding zolang de voorraad strekt:

  Reestlander Wit van €12,50 voor €9,45
  Reestlander Rosé 2014 van €12,50 voor €9,45
  Reestlander Royal 2013 van €12,50 voor €7,95

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

  Aanmelden