Wijnbelevingsarrangementen

Wijnbelevingsarrangementen

Behalve dat u welkom bent voor een bezoek en wijnproeverij kunt u ook speciale wijnbelevingsarrangementen reserveren.

Bezoek

U bent tijdens de openingstijden van harte welkom op de Reestlandhoeve. U kunt dan via het informatieve wijnwandelpad een kijkje nemen in de wijngaard, een wijnproeverij doen maar ook genieten van een glas wijn naar keuze of een kop koffie / thee.

wijnproeverij waarbij een rosé wordt ingeschonken

Beleef de wijnen

Wilt u met een groep vrienden, familie of collega’s kennis maken met de Reestlandhoeve en de Reestlander wijnen dan is dit een zeer geschikt arrangement. We nemen u mee de wijngaard in en vertellen u over onze belevenissen. Mocht het weer niet meewerken dan maken we gebruik van kleurrijk beeldmateriaal en beeldende verhalen.

Lees meer
BOERgondische BBQ 2

BOERgondische BBQ

Wijn en BOERgondisch tafelen is een smaakvolle combinatie. Een unieke formule waarbij alle producten die gebruikt worden voor BBQ uit een straal van 3 km van de Reestlandhoeve komen. Runderen die hebben lopen grazen in het Reestdal. Groentes die uit de tuin en kas komen van de Reestlandhoeve. En natuurlijk genieten van de Reestlander wijnen

Lees meer
Wijn-wandelarrangement 1

Wijn & wandelen

U kunt op de dagen dat wij zijn geopend met 1 van de diverse wandelroutes starten vanaf de Reestlandhoeve Wij ontvangen u tussen 10.00-11.00 uur met koffie/thee en koek en u ontvangt een route naar keuze. De wandelingen variëren van 10, 13, 15, 18 tot 21 km. De wandelingen lopen allemaal hoofdzakelijk over onverharde paden en u komt op prachtige locaties in het Reestdal.

Lees meer
Wijn-en-fietsarrangement 1

Wijn & fietsen

Wijn en fietsen is een heerlijke combinatie. Er is een speciale route voor u samengesteld; Wijngoed en Landgoederen van 21 km. of de Reestdalroute van 40 km. U wordt tussen 10.00 en 11.00 uur verwacht voor een kop koffie of thee met koek waarna u op pad gaat. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een wijnproeverij en lekkere hapjes.

Lees meer
wijn-en-tuk-tuk-arrangement

Wijn & Tuk Tuk

De dag start om 10.00 uur, waarbij u wordt ontvangen op Wijngoed de Reestlandhoeve met een kop koffie/thee met iets lekkers. Vervolgens krijgt u een kleine rijles in de Tuk Tuk, een gemotoriseerd, half open driewieler autootje met een hoge aaibaarheidsfactor, voor drie personen. Na de instructie begint het avontuur.

Lees meer
wijn-en-kunstarrangement

Wijn & kunst

Combineer uw bezoek aan wijngoed de Reestlandhoeve met een workshop kunstschilderen. De wijngaard biedt volop inspiratie tot het maken van een schilderij. U wordt vakkundig begeleid door Azat Malikov, een kunstschilder met een klassieke scholing, die verschillende schilderstijlen beheerst.

Lees meer
wijn en spijs arrangement 1

Wijn & spijs

Vindt u het leuk om meer te leren over smaak en het combineren van wijn met diverse gerechten dan is dit een leuk arrangement voor u. Wij nemen u mee op reis met een jaar rond wijngaard en wijnmakerij. U maakt kennis met de Reestlandhoeve en onze belevenissen, en krijgt 5 verschillende wijnen te proeven.

Lees meer
bos sleutels sweet dreams arrangement

Wining, dining and sweet dreams

Is het iets te ver weg om ‘s avonds weer naar huis te rijden? Of wilt u het gebied de volgende dag nog uitgebreid verkennen? Dat kan, bekijk hier onze aanbevelingen van hotels, B&B’s maar ook restaurants. Zo kunt u nog even lekker nagenieten van de wijnproeverij en heerlijk tot rust komen…

Lees meer
pip de druif logo 1

Pip de Druif

Als je aankomt op de Reestlandhoeve zal Pip de Druif je opwachten bij de deur. Je ouders zullen dan samen met jou de wijngaard gaan bezoeken. Natuurlijk moet je goed om je heen kijken om de vragen te beantwoorden, maar dat zal zeker gaan lukken. Daarna kun je heerlijke ranja’s proeven en lekker buiten spelen!

Lees meer
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden