De juiste plaats en contra-indicaties

De juiste plaats

Na iedere aanmelding volgt een intakegesprek. Na het besluit dat we iemand aannemen voor ambulante begeleiding, coaching en/of dagbesteding zal er altijd een proefperiode van 2 maanden zijn om te kijken of iemand op z’n plek is bij de Reestlandhoeve.

Wat betreft de dagbesteding kijken we hierbij niet alleen naar de problematiek die er speelt, maar ook of iemand past binnen de Reestlandhoeve en bij de zorgvragers die op dat moment aanwezig zijn. We zoeken naar combinaties waar mensen elkaar kunnen stimuleren en inspireren.

Contra indicaties

We vinden het belangrijk om een veilige en plezierige plek te kunnen garanderen voor de deelnemers op de dagbesteding, onze gasten van het wijngoed en het personeel.
Er zijn een paar redenen waarom u niet op de Reestlandhoeve kunt komen:

  • Ernstig afwijkende gedragingen zoals: sexueel ontremd gedrag, agressief gedrag, ernstig afwijkend, bizar gedrag, ernstig wegloop gedrag.
  • Ernstige verslavingsproblematiek waarbij de wijn die op het wijngoed geproduceerd en geschonken wordt een te grote trigger vormen. Mensen met een verslavingsprobleem kunnen alleen op de Reestlandhoeve functioneren als ze in staat zijn om de flessen wijn te negeren, cq gesloten laten.

 

De juiste plaats
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden