Wining, dining and sweet dreams

Wining, dining and sweet dreams

Wij kunnen u onderstaande hotels van harte aanbevelen. Op zoek naar een vakantiehuisje of B&B kijk dan onderaan deze pagina.

Herberg de Klomp

Herberg De Klomp is gelegen op het landgoed Vilsteren, op een locatie waar in vervlogen tijden een kaderstede was. Tot 1839 was het verkeer vanuit Zwolle via Vilsteren naar Ommen aangewezen op een pontveer voor het oversteken van de Vecht. Toen er in 1839 een goede doorgaande weg naar Vilsteren lag, werd er een herberg gevestigd in het Snijdershuis, ook wel Hoenderkamp genoemd. In en bij de herberg konden mens en dier uitrusten en zich laven aan streekeigen spijzen en dranken.

Boek het Reestlandhoeve wijn en fiets arrangement wat bestaat uit:

 • Welkomstdrankje in de lounge
 • 2 overnachtingen in een van onze comfortabele hotelkamers
 • 2 x ontbijt
 • 1 x uitstekend 3-gangen diner op de dag van aankomst in de brasserie
 • 1 x uitgebreid 4-gangen diner in het restaurant
 • Informatie over fietsroutes die leiden naar de Reestlandhoeve
 • Bezoek aan de wijngaarden bij de Reestlandhoeve
 • Amuseproeverij met bijpassende Reestlandhoeve wijnen
 • Gratis toegang tot draadloos internet
 • Gratis parkeergelegenheid en afgesloten fietsenstalling

Prijs Reestlandhoeve arrangement: € 149,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer. U kunt uw Reestlandhoeve arrangement boeken bij Herberg de Klomp.

Buitenherberg ter Linde

Een mooie gelegenheid in Zuidwolde om nader kennis te maken met het prachtige Reestdal. De Buitenherberg ligt midden in het boerenland met herkauwende koeien en akkers omzoomd door houtwallen. Het hotel is gevestigd in een voormalige boerderij uit de 17e eeuw. De gebinten in het hotel doen u nog herinneren aan deze tijd.

Boek het Reestlandhoeve arrangement wat bestaat uit:

 • Twee overnachtingen
 • Heerlijk ontbijtbuffet
 • Eén 4-gangen verrassingsmenu. Uiteraard zijn er Reestlander wijnen beschikbaar tijdens de maaltijd.

Prijs Reestlandhoeve arrangement: € 134,50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer. Op basis van één overnachting komt het arrangement op € 92,50 p.p. U kunt uw Reestlandhoeve arrangement boeken bij Buitenherberg ter Linde.

Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om kennis te maken met Wijngoed de Reestlandhoeve en de Reestlander wijnen.

Hotel de Zon

Een prachtig hotel aan de oevers van de Vecht in Ommen. Door zijn strategische plek langs de Overijsselse Vecht kent De Zon al eeuwen lang een horeca functie. Je voelt dat de geschiedenis nog leeft bij Hotel de Zon terwijl je kunt genieten van alle gemakken van de huidige tijd. Hotel de Zon staat o.a. bekend om zijn fantastische keuken. De kok laat u graag even een kijkje in de keuken nemen.

Boek het Reestlandhoeve arrangement wat bestaat uit:

 • Logies met ontbijt op een comfort tweepersoonskamer.
 • Een 4-gangen Vechtdalmenu
 • Een bijpassend wijnarrangement (3 glazen) met wijnen van de Reestlandhoeve.

Prijs Reestlandhoeve arrangement: € 110,- p.p. en € 155,- p.p. bij verlenging van 1 nacht incl. ontbijt. U kunt het Reestlandhoevearrangement reserveren bij Hotel de Zon.

Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om kennis te maken met Wijngoed de Reestlandhoeve en de Reestlander wijnen.

Hotel Paping

Een charmant hotel op loopafstand van het centrum van Ommen. Een schitterende locatie direct aan de rand van het eeuwen oude Laerbos. U loopt zo de natuur in.

Boek het Reestlandhoeve arrangement wat bestaat uit:

 • Logies met ontbijt op een comfort tweepersoonskamer
 • Een 4-gangen Vechtdalmenu
 • Een bijpassend wijnarrangement (3 glazen) met wijnen van de Reestlandhoeve.

Prijs Reestlandhoeve arrangement € 99,50 p.p. en € 145,- p.p. bij verlenging van 1 nacht incl. ontbijt. U kunt het Reestlandhoevearrangement reserveren bij Hotel Paping.

Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om nader kennis te maken met de Reestlandhoeve en de Reestlander wijnen.

Restaurant de Mandarijn

Na een bezoek aan de Reestlandhoeve nog even gezellig natafelen bij Restaurant de Mandarijn in Zwolle. Maak kennis met het gezellige, knusse restaurant van Jan en Thea Siemens. Ze werken met eerlijke, pure producten uit de regio. En dat proef je.

Reserveer een tafeltje bij Restaurant de Mandarijn.

Overige overnachtingsmogelijkheden

Wilt u uw bezoek aan de Reestlandhoeve combineren met een overnachting in de regio dan kunnen wij u de onderstaande adressen van harte aanbevelen:

Bed en breakfast De Zilveren Maan in Balkbrug

Bed en Breakfast De Eekhorst in Balkbrug

Bed en Breakfast De Kruidenhoeve

Bed en Breakfast Het Gasthuis in IJhorst

Natuurpark De Witte Bergen in IJhorst

Europarcs Bospark Reestervallei

Vakantiehuizen in het Reestdal

Camping Het Reestdal

Camping Si-es-an

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden