Vrijwilligers en stagiaires

Wij bieden stageplaatsen voor mensen die de volgende opleidingen doen:

  • Medewerker begeleiding specifieke doelgroepen niv. 3 en niv. 4.
  • SPH of een vergelijkbare HBO opleiding.
  • Marketing en communicatie MBO niv. 4 en HBO. Wat zijn jouw ideeën over het vermarkten van het verhaal, de Reestlander wijnen en het zorgconcept? Kun jij ze met elkaar verbinden of elkaar laten versterken?
  • Eventmanagement MBO niv 4. Help jij ons met de organisatie van de Voorjaarsproeverij in mei, het Wijnfeest in september en de Kerstmarkt in december? Leuke kleinere en middelgrote evenementen waarbij service en klantencontact heel belangrijk zijn.

Wij bieden een leuke leerplek waarbij alle gelegenheid is om je leerdoelen te behalen. Uiteraard wordt hierin wel initiatief van jou verwacht.
Van de stagiaires die zich bezig houden met het begeleiden van de mensen op de dagbesteding en/of in de thuissituatie wordt een VOG verwacht. Deze VOG is voor eigen rekening.

Wij zoeken op dit moment de volgende vrijwilligers:

  • Mensen die beschikbaar zijn om deelnemers die niet zelfstandig kunnen reizen naar de Reestlandhoeve voor dagbesteding te halen en te brengen. Dit kan met een auto van de Reestlandhoeve. Dit kan ook met een eigen auto. In dit geval wordt er een onkostenvergoeding betaald van € 0,25/km
  • Een tuinman / tuinvrouw die samen met Piet, een bevlogen vrijwilliger, de groentetuin willen onderhouden samen met de deelnemers van de dagbesteding.
  • Een handige klusser die het leuk vind om met deelnemers van de dagbesteding diverse bouwactiviteiten uit te voeren.
  • Een gastheer/gastvrouw die op de woensdag mee wil helpen om de deelnemers aan de Gasterij een leuke dag te bezorgen. Het is fijn als je het leuk vindt om samen met de mensen lekker te koken en van de maaltijd een feestje maakt.

Wij bieden een leuke en gezellige plek. We staan open voor jou ideeën. Je bent onderdeel van het team. We bieden reiskosten vergoeding van € 0,19/km. Er wordt een VOG aangevraagd. De kosten hiervan zijn voor de Reestlandhoeve.

Belangstelling: Heb jij belangstelling voor een stageplaats of vrijwilligerswerk dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of de Reestlandhoeve voor jou de plek is om jezelf te ontwikkelen, een plaats waar jij je thuis voelt en een toegevoegde waarde bent. Je kan bellen of even een mailtje sturen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden