Week van Zorg en Welzijn

Week van Zorg en Welzijn
26 februari 2018 John en Wilma Huisman
In Nieuws

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Zo ook de Reestlandhoeve, niet alleen bekend om zijn Reestlander wijnen, maar zeker ook vanwege het vernieuwende concept wat betreft het bieden van dagbesteding en individuele begeleiding aan mensen met diverse problematiek. Te denken valt aan mensen met psychiatrische problematiek, een psychische hulpvraag, problemen in het autistisch spectrum, licht verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en dementie.

Maandagmiddag 12 maart zijn belangstellenden van harte welkom om onze schilderijen-expositie, gemaakt door deelnemers onder bezielende leiding van onze vrijwilliger Marja Nijboer, te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om rond te kijken op het bedrijf, in de wijngaard, in de kas en groentetuin of om een praatje te maken met de aanwezigen. Iedereen die altijd al eens een kijkje heeft willen nemen binnen Zorghoeve de Reestlandhoeve is van harte welkom op maandag- en donderdagmiddag tussen 13.30 – 16.00 uur, aanmelden is niet nodig.

Op 15 maart, ’s avonds van 19.30 – 21.00 uur, kan een lezing bijgewoond worden, verzorgd door de Hersenstichting. Deze avond wordt er uiteraard ook verteld over de activiteiten van onze Zorghoeve en wat dit betekent voor onze deelnemers. Aanmelding voor deze activiteit kan uiterlijk op maandag 12 maart via zorg@reestlandhoeve.nl of telefonisch bij Daniëlle Kremer 06 298 15 378.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden