Wijn & fietsen

Wijn & fietsen

Wijn en fietsen is een heerlijke combinatie. Er is een speciale route voor u samengesteld; Wijngoed en Landgoederen van 21 km. of de Reestdalroute van 40 km. U wordt tussen 10.00 en 11.00 uur verwacht voor een kop koffie of thee met koek waarna u op pad gaat. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een wijnproeverij, een mandje stokbrood en kaasplankje met diverse Nederlandse boeren kazen. Kinderen kunnen het Pip de Druifarrangement doen. U kunt deze fietstocht starten in de ochtend op de dagen dat wij zijn geopend.

Inclusief: een kop koffie / thee met koek bij ontvangst en een fietsroute naar keuze. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een wijnproeverij met 5 verschillende wijnen (evt. op te waarderen naar 7 wijnen), een mandje stokbrood en een kaasplankje. Voor de kinderen is er bij terugkomst een Pip de Druifarrangement, een proeverij van verschillende bijzondere siropen.
Het is ook mogelijk om een instap arrangement te doen met alleen de fietstocht waarbij u ontvangen wordt met een kop koffie/thee met koek en een consumptie naar keuze bij terugkomst. Dit kunt u uiteraard ter plekke nog uitbreiden.

Prijs: € 22,50 p.p., kinderen vanaf 4 jaar € 7,50 p.p
Instap arrangement: € 6,50 p.p.

Optie: meeneem lunchpakketje € 7,50 p.p. (vooraf reserveren).

 

Wijn-en-fietsarrangement 2

Reserveer nu

Wijn & fietsen

  • U kunt reserveren op een maandag, donderdag en zaterdag. Wij verwachten u dan tussen 09:30 en 10:30 uur. Bekijk altijd even de actuele openingstijden, zo staat u nooit voor een dichte deur!
  •   Ja, met lunch.
      Ja, zonder lunch.
      Niet van toepassing

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden