Wijn & fietsen

Wijn & fietsen

Wijn en fietsen is een heerlijke combinatie. Er is een speciale route voor u samengesteld; Wijngoed en Landgoederen van 21 km. of de Reestdalroute van 40 km. U wordt tussen 10.00 en 11.00 uur verwacht voor een kop koffie of thee met koek waarna u op pad gaat. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een wijnproeverij, een mandje stokbrood en kaasplankje met diverse Nederlandse boeren kazen. Kinderen kunnen het Pip de Druifarrangement doen. U kunt deze fietstocht starten in de ochtend op de dagen dat wij zijn geopend.

Inclusief: een kop koffie / thee met koek bij ontvangst en een fietsroute naar keuze. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een wijnproeverij met 5 verschillende wijnen (evt. op te waarderen naar 7 wijnen), een mandje stokbrood en een kaasplankje. Voor de kinderen is er bij terugkomst een Pip de Druifarrangement, een proeverij van verschillende bijzondere siropen.

Prijs: € 22,50 p.p., kinderen vanaf 4 jaar € 7,50 p.p

Optie: meeneem lunchpakketje € 7,50 p.p. (vooraf reserveren).

 

Wijn-en-fietsarrangement 2

Reserveer nu

Wijn & fietsen

  • U kunt reserveren op een maandag, donderdag en zaterdag. Wij verwachten u dan tussen 09:30 en 10:30 uur. Bekijk altijd even de actuele openingstijden, zo staat u nooit voor een dichte deur!
  •   Ja, met lunch.
      Ja, zonder lunch.
      Niet van toepassing

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden