Wijn & kunst

Wijn & kunst

 

Combineer uw bezoek aan wijngoed de Reestlandhoeve met een workshop kunst schilderen. De wijngaard biedt volop inspiratie tot het maken van een schilderij. U wordt vakkundig begeleid door Azat Malikov, een kunstschilder met een klassieke scholing, die verschillende schilderstijlen beheerst. U kunt er voor kiezen om uw eigen thema te schilderen. Het is ook mogelijk om een groepsprogramma af te spreken waarbij u als groep een thema uitwerkt. Bij de reservering kunt u dit bespreken. Natuurlijk sluit u de dag af met een rondleiding door de wijngaard en een smaakvolle en informatieve wijnproeverij met stokbrood en een kaasplankje. Prijs: € 37,50 p.p. Optie: Een lunch met diverse streekproducten: € 15,- p.p. Tijdsduur: 4 – 5 uur (workshop schilderen 2 uur en wijnproeverij 2 uur) Voor groepen vanaf 10 personen kunt u dit arrangement boeken. Kleinere groepen zijn welkom maar dan betaalt u het instaptarief van: € 375,-

Inclusief: een kop koffie / thee met koek bij ontvangst en een vakkundige begeleiding van Azat Malikov. Aan het einde van de dag krijgt u natuurlijk een wijnproeverij, een mandje stokbrood en een kaasplankje. Inclusief een rondleiding door de wijngaard.

Prijs: € 37,50 p.p.

Optie: Lunch met diverse streekproducten € 15,- p.p. (vooraf reserveren).

wijn-en-kunstarrangement

Reserveer nu

Wijn & kunst

  • U kunt een datum reserveren tussen april en november mits de weersomstandigheden het toelaten. U kunt in overleg 7 dagen per week boeken.

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden