Wijn & Tuk Tuk

Wijn & Tuk Tuk

Voor deze bijzondere Wijn en Tuk Tuk tour wordt u ontvangen op de startlocatie van de Vechtdalexpress in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Na een proefrondje gaat u bewapend met routekaart aan het tukken. U volgt de route via mooie weggetjes en kleine dorpjes waar de monumentale boerderijen het landschap bepalen. Tijdens deze twee uur durende Tuk Tuk tour door het Vechtdal komt u langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Tijdens de route zijn er verschillende mooie stops waar u optioneel eten/drinken kunt. Eenmaal terug bij de startlocatie vertrekt u met eigen vervoer richting Wijngoed de Reestlandhoeve voor het vervolg van deze mooie Wijn en Tuk Tuk tour.

Eenmaal aangekomen op de Reestlandhoeve wordt u op reis meegenomen met een jaar rond wijngaard en wijnmakerij. Via informatieborden in de wijngaard en de wijnboer aan het woord maakt u kennis met de Reestlandhoeve. Na een bezoek aan de wijngaard maakt u kennis met de Reestlander wijnen. Een echte verrassing voor de echte wijnliefhebber maar ook voor de beginnende wijndrinker. U krijgt 6 verschillende wijnen te proeven. Tijdens de proeverij wordt ook stokbrood en kruidenkaas geserveerd. Heeft u vervolgens geen zin meer om in de auto te stappen voor een hapje eten? Dan kunt u ook afsluiten met de BOERgondische BBQ op de Reestlandhoeve. Klik hier voor meer informatie.

Geniet van deze bijzondere Wijn en Tuk Tuk tour vol belevenissen.

Elke maandag t/m zaterdag vanaf 12 personen: 10.00-16.00 of 13.00-19.00

Andere tijden mogelijk in overleg, Heeft u een kleinere groep, vraag dan naar de mogelijkheden.
Voor meer informatie kijk op www.vechtdalexpress.nl

Prijs: € 52,50 per persoon

Inclusief: Koffie/thee met lekkernij bij aankomst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart, aansluitend een rondleiding door de wijngaard en wijnproeverij incl. stokbrood en kruidenkaas.

Extra informatie:

wijn-en-tuk-tuk-arrangement

Reserveer nu

Wijn & Tuk Tuk

  • U kunt een datum reserveren tussen april en november mits de weersomstandigheden het toelaten. U kunt in overleg 7 dagen per week boeken.

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden