Wijn & wandelen

Wijn & wandelen

U kunt op de dagen dat wij zijn geopend met 1 van de diverse wandelroutes starten vanaf de Reestlandhoeve Wij ontvangen u tussen 10.00-11.00 uur met koffie/thee en koek en u ontvangt een route naar keuze. De wandelingen variëren van 10, 13, 15, 18 tot 21 km. De wandelingen lopen allemaal hoofdzakelijk over onverharde paden en u komt op prachtige locaties in het Reestdal. Op de meeste routes mag de hond mee, mits aangelijnd. Tijdens de wandeling komt u aan het begin of aan het einde van de wandeling door de wijngaard. De horecagelegenheden zijn beperkt of helemaal afwezig. U kunt uw eigen lunchpakketje meenemen maar u kunt ook een meeneem lunchpakketje reserveren. Onderweg vindt u vast een mooie plek om te genieten van uw picknick.

Nieuw: De route van 10 en 13 km is ook te wandelen met een app! Download van te voren alvast de app ”Wandelen in Overijssel” zo kunt u direct van start bij aankomst op de Reestlandhoeve. Beschikbaar voor Android en iOS.

Inclusief: een kop koffie / thee met koek bij ontvangst en een wandelroute naar keuze. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een wijnproeverij met 5 verschillende wijnen (evt. op te waarderen naar 7 wijnen), een mandje stokbrood en een kaasplankje. Voor de kinderen is er bij terugkomst een Pip de Druifarrangement, een proeverij van verschillende bijzondere siropen.

Prijs: € 22,50 p.p., kinderen vanaf 4 jaar € 7,50 p.p

Optie: meeneem lunchpakketje € 7,50 p.p. (vooraf reserveren).

Wijn-wandelarrangement 1

Reserveer nu

Wijn & wandelen

  • U kunt reserveren op een maandag, donderdag en zaterdag. Wij verwachten u dan tussen 09:30 en 10:30 uur. Bekijk altijd even de actuele openingstijden, zo staat u nooit voor een dichte deur!
  •   Ja, met lunch.
      Ja, zonder lunch.
      Niet van toepassing

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden