Wijn & wandelen

Wijn & wandelen

U kunt op de dagen dat wij zijn geopend met 1 van de diverse wandelroutes starten vanaf de Reestlandhoeve Wij ontvangen u tussen 10.00-11.00 uur met koffie/thee en koek en u ontvangt een route naar keuze. De wandelingen variëren van 10, 13, 15, 19 km. De wandelingen lopen allemaal hoofdzakelijk over onverharde paden en u komt op prachtige locaties in het Reestdal. Op de meeste routes mag de hond mee, mits aangelijnd. Tijdens de wandeling komt u aan het begin of aan het einde van de wandeling door de wijngaard. De horecagelegenheden zijn beperkt of helemaal afwezig. U kunt uw eigen lunchpakketje meenemen maar u kunt ook een meeneem lunchpakketje reserveren. Onderweg vindt u vast een mooie plek om te genieten van uw picknick.

Nieuw: De route van 10 km is ook te wandelen met een app! Download van te voren alvast de app ”Wandelen in Overijssel” zo kunt u direct van start bij aankomst op de Reestlandhoeve. Beschikbaar voor Android en iOS.

Inclusief: een kop koffie / thee met koek bij ontvangst en een consumptie naar keuze bij terugkomst. Bij terugkomst wordt u, bij een volledig arrangement, ontvangen met een wijnproeverij met 5 verschillende wijnen (evt. op te waarderen naar 7 wijnen), een mandje stokbrood en een kaasplankje. Voor de kinderen is er bij terugkomst een Pip de Druifarrangement, een proeverij van verschillende bijzondere siropen.
Het is ook mogelijk om een instap arrangement te doen met alleen de wandeling waarbij u ontvangen wordt met een kop koffie/thee met koek en een consumptie naar keuze bij terugkomst. Dit kunt u uiteraard ter plekke nog uitbreiden.

Prijs: Volledig arrangement € 22,50 p.p., kinderen vanaf 4 jaar € 7,50 p.p
Instap arrangement: € 6,50 p.p.

Optie: meeneem lunchpakketje € 7,50 p.p. (vooraf reserveren).

Wijn-wandelarrangement 1

Reserveer nu

Wijn & wandelen

  • U kunt reserveren op een maandag, donderdag en zaterdag. Wij verwachten u dan tussen 09:30 en 10:30 uur. Bekijk altijd even de actuele openingstijden, zo staat u nooit voor een dichte deur!
  •   Ja, met lunch.
      Ja, zonder lunch.
      Niet van toepassing

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden