Wijnfeest 2017

vrouwen die op een bankje wijn drinken

Wijnfeest 2017

Zondag 10 september bent u van 12.00-19.00 uur van harte welkom op het Wijnfeest. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Reestlander wijnen, Kunst, Culinair en een diverse markt met streekproducten en bijzondere producten centraal staan.

Wilt u ook graag uw kunst of producten tonen op de markt? Download dan hier het aanmeldformulier en mail deze ingevuld naar bas@reestlandhoeve.nl Wij zien graag uw aanmelding tegemoet.

Programma

Het programma is als vanouds. Een kunstmarkt met diverse kunstenaars die hun creaties tonen en verkopen, de lekkerste producten op de boerenmarkt en Live cooking door diverse restaurants. Natuurlijk mogen de Reestlander wijnen niet ontbreken.
De muziek zal verzorgd worden door Richard en Pieter van Lounged, Richard is DJ en maakt samen met de saxofoon spelende Pieter heerlijke lounge muziek.
Het wijnfeest zal zich net als anders laten typeren als een relaxte dag met ruimte voor de geneugten des levens. Genieten van lekker eten, drinken, kunst, muziek en elkaar.

Er worden die dag regelmatig rondleidingen gegeven door de wijngaard.

Entree: € 5,- p.p. Uw entreekaart biedt u een waardebon van € 5,- welke u kunt gebruiken voor de aankoop van flessen Reestlander wijn. Deze flessen zijn bedoeld om mee naar huis te nemen en om op een later moment nog even lekker na te kunnen genieten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerste bestelling.

Aanmelden